Fase 1: Inscripcions  

Galeria de concurs arquia / becas


Quant a arquia / becas

Les beques pretenen donar als candidats la possibilitat de complementar mitjançant pràctiques professionals els coneixements adquirits durant la seva formació i contribuir a l'acostament entre els àmbits professional i acadèmic facilitant l'accés dels beneficiaris a estudis europeus d'arquitectura qualificats.
Així mateix, el programa fomenta la mobilitat d'Europa, entenent-la com un factor enriquidor del desenvolupament personal. La pràctica es realitzarà, necessàriament, en un estudi d'arquitectura situat en una comunitat autònoma diferent de la de residència o estudi del becari.

Notícies arquia / becas

XIX CONVOCATORIA BECAS PRACTICAS PROFESIONALES 2018

31 ENERO 2018 / BEQUES

Más becas y nuevos destinos. Ya puedes inscribirte. 

24 becas en estudios europeos de Arquitectura, 3 becas  en la Administración Pública2 becas en la Fundación Metrópoli1 beca  de gestión cultural en la Fundación Arquia.

AIRES MATEUS Y EDUARDO SOUTO DE MOURA en la XVIII ceremonia entrega de Becas de FUNDACIÓN ARQUIA

13 OCTUBRE 2017 / BEQUES

El prestigioso arquitecto portugués Manuel Aires Mateus, referente de la arquitectura actual, expondrá su obra reciente en una conferencia magistral titulada ‘PROYECTO – REFLEXIÓN’ organizada por la Fundación Arquia.

 

ASSIGNACIÓ FINAL CONVOCATÒRIA BEQUES PRÀCTIQUES PROFESSIONALS 2017

21 JULIO 2017 / BEQUES

S'ha realitzat l'adjudicació de les 20 beques per a la realització de pràctiques professionals en estudis europeus d'arquitectura i de les 2 beques per a la realització de pràctiques professionals a la Fundación Metrópoli.

MANUEL AIRES MATEUS. Habitar un espacio dentro de otro espacio. Tema concurso arquia/becas 2017.

03 ENERO 2017 / BEQUES

Ya puedes ver el video de la presentación del tema del concurso arquia/becas 2017: 'Habitar un espacio dentro de otro espacio' por Manuel Aires Mateus, jurado único de esta edición.

VÍDEO EXPO CONCURS BEQUES 2016

02 DICIEMBRE 2016 / BEQUES

Us presentem el vídeo on s'exposen les 10 propostes guanyadores per la modalitat de concurs de la XVII convocatòria de Beques Arquia 2016 per a la realització de pràctiques professionals en estudis europeus d'arquitectura.

L'arquitecte Jordi Badía, membre únic del jurat de l'edició actual, explica el procés de selecció dels guanyadors i analitza cada un dels projectes que han estat guardonats.

Consulteu el vídeo complet i els projectes seleccionats aquí

mi área privada