notícies arquia/ investigación


ASSIGNACIÓ DE LA BECA DE RECERCA A NOVA YORK 2018

10 JULIO 2018 / INVESTIGACIÓ

S'ha realitzat l'adjudicació de la IV Beca de Recerca, convocada per la Fundación Arquia, en col·laboració amb la Reial Acadèmia de Belles Arts de San Fernando, per al desenvolupament d'un projecte de recerca a la ciutat de Nova York.

El jurat, per unanimitat, va decidir concedir el premi de la IV convocatòria de la Beca de Recerca a Nova York 2018 a:

‘Pedagogical Conversations: facing the unexpected future of architecture in higher education’. Lina Toro Ocampo. (reg. 491)

El jurat entén que el fet d'aprofundir a través de "converses pedagògiques" en la metodologia de l'ensenyament de l'arquitectura, a les prestigioses escoles d'arquitectura ubicades a Nova York, amb els docents rellevants i educadors d'avantguarda, és perfectament adequat als propòsits d'impacte i difusió que persegueix aquesta convocatòria, amb l'expectativa de resultats d'un elevat interès per a l'arquitectura mateixa.

Suplent del premi:

“COUNTERSPACES] Byproducts of the other Manhattan”. Marta López Marcos. (reg. 483)

Mencions per ordre de prelació:

  1. “New York: the slum incubator. Arquitecturas afectivodisidentes y su reprogramación de lo público.1968”. Natalia Matesanz Ventura. (reg. 506)
  2. “Los paseos de Jane”. Idoia Arrazola. (reg. 499)
  3. “Inclusión de elementos naturales y materiales vivos para la creación de espacios vernáculos urbanos”. Claudia García San Millán. (reg. 432)
  4. “EXILIUM NEW YORK”. Berta Bilbao Velez. (reg. 503)

Podeu consultar l'acta del jurat de la convocatòria i obtenir més informació en l'apartat corresponent a la convocatòria actual aquí

 

mi área privada