Notícies arquia / publicaciones

arquia/temas 36. Las variaciones de la identidad. Ensayo sobre el tipo en arquitectura, de Carlos Martí Arís

21 NOVIEMBRE 2014 / PUBLICACIONS

Ja disponible a la venda el nou exemplar arquia/temas 36. Las variaciones de la identidad. Ensayo sobre el tipo en arquitectura, de Carlos Martí Arís 

Catàleg arquia/próxima 2014: Fora

18 NOVIEMBRE 2014 / PUBLICACIONS

Ja està disponible al web de la Fundació Arquia, per a usuaris verificats o acreditats, la visualització en PDF del Catàleg arquia/próxima 2014: FORA

arquia/periodico IX BIAU Noves Geografies. Contextos iberoamericans

18 NOVIEMBRE 2014 / PUBLICACIONS

Ja està disponible al web de la Fundació Arquia, per a usuaris verificats o acreditats, la descàrrega en PDF del diari de la IX BIAU Noves Geografies. Contextos iberoamericans.

La Fundació Arquia rep el Premi FIERA 2014 a l'ETSAUN

17 NOVIEMBRE 2014 / PUBLICACIONS

La Fundació Arquia va rebre el Premi FIERA 2014, reconeixement a aquelles persones, institucions o iniciatives rellevants en la difusió de l'arquitectura, en el marc de la celebració de la Fira Internacional d'Editorials i Revistes d'Arquitectura que s'ha dut a terme a l'Escola d'Arquitectura de la Universitat de Navarra. 

Nova col·lecció e-temas

24 JULIO 2014 / PUBLICACIONS

La Fundació Arquia inicia la nova col·lecció arquia/e-temas destinada a estudiants d'arquitectura i arquitectes que tenen interès a ampliar els seus coneixements, i que ofereix una sèrie de textos professionals de caràcter pràctic en el camp de l'arquitectura i de l'urbanisme. 

Lliurament de Premis FAD 2014

04 JULIO 2014 / PUBLICACIONS

El passat 3 de juliol, al Disseny Hub Barcelona, es van atorgar els Premis FAD d'Arquitectura i Disseny 2014, juntament amb els Premis FAD de Pensament i Crítica. 

 

Nova col·lecció arquia/periódicos

02 JULIO 2014 / PUBLICACIONS

Accediu i consulteu la nova col·lecció arquia/periódicos, editada per la Fundació Arquia. Recull els diferents arquia/periódicos realitzats en les activitats i col·laboracions de la Fundació.

INTERIOR. Catàleg del Pavelló Espanyol a la XIV Biennal de Venècia 2014.

19 JUNIO 2014 / FUNDACIÓ

Ja està disponible al web de la Fundació Arquia, per a usuaris verificats o acreditats, la visualització en PDF del catàleg del pavelló espanyol a la XIV Biennal de Venècia 2014, editat per la Fundació Arquia. 


mi área privada