Notícies Fundación Arquia


NO US PERDEU LES REFLEXIONS DEL JURAT D'ARQUIA/PRÓXIMA A LA REUNIÓ DEL PASSAT 28 D'ABRIL de 2014 A MADRID

02 MAYO 2014 / PRÓXIMA

El passat 28 d'abril, va tenir lloc a la seu d'Arquia, al carrer Barquillo de Madrid, la reunió del jurat arquia/próxima, de la IV edició 2012-2013. Hi van assistir Eva Franch, comissària general, Emilio Tuñón, patró de la Fundació Arquia, Toni Gironès, comissari de la línia Obra Nova / Projecte, Izaskun Chinchilla, comissària de la línia Interiorisme i Rehabilitació, Luís Úrculo, comissari de la línia Cultura, Investigació i Formació i Andrés Jaque, comissari de la línia Ciutat i Territori.

El jurat va preseleccionar 221 realitzacions de les 2.496 que complien els requisits de participació (670 noves) d'aquesta IV convocatòria, entre les quals van triar les realitzacions catalogades per formar part de la publicació en línia arquia/próxima i les realitzacions seleccionades que seran explicades pels seus autors en el marc del IV Fòrum arquia/próxima 2014: FORA que se celebrarà el 23 d'octubre a les instal·lacions de la nova ETS d'Arquitectura de Granada. També es va adjudicar el Premi arquia/próxima, dotat amb 15.000 euros

A partir de la primera setmana de juny, es farà pública la llista de seleccionats i catalogats, no obstant això, els premis:

Premi arquia / próxima

Premi Obra Nova/Projecte

Premi Interiorisme/Rehabilitació

Premi Cultura, Investigació i Formació

Premi Ciutat i Territori

juntament amb els premis que es decidiran al fòrum mateix:

Premi Votació en línia

Premi Comunicació

Premi Opinió

es faran públics el 23 d'octubre al IV Fòrum arquia/próxima 2014: FORA

Estigueu atent a les novetats que estan a punt d'arribar!!

 

 

 

 

mi área privada