Notícies Fundación Arquia


PREMIS FAD 2017 PENSAMENT I CRÍTICA: ARQUIA/MAESTROS

16 MAYO 2017 / AUDIOVISUALS

La col·lecció ARQUIA/MAESTROS ha obtingut la Menció del Jurat 2017 en els PREMIS FAD 2017 PENSAMENT I CRÍTICA: "Per la tasca documental de l'autor i l'editorial", en les seves edicions dedicades als mestres arquitectes FEDERICO CORREA, ANTONIO LAMELA i ANTONIO VÁZQUEZ DE CASTRO.

Edicions 2016 Col·lecció Arquia/Maestros:

a/m 7. FEDERICO CORREA (Barcelona, 1924)
a/m 8. ANTONIO LAMELA (Madrid, 1926-2017)
a/m 9. ANTONIO VÁZQUEZ DE CASTRO (Madrid, 1929)

Visualitza el tràiler>

Director de la col·lecció: Luis Fernández-Galiano, arquitecte.

La col·lecció arquia/maestros és un programa cultural ideat, produït i editat per la Fundació Arquia, que consisteix en els enregistraments d'entrevistes (monografies audiovisuals en DVD) realitzades a arquitectes rellevants de l'arquitectura contemporània. L'objecte de la col·lecció és que destacats mestres de l'arquitectura transmetin el seu pensament, de viva veu, a generacions futures d'arquitectes.

Les entrevistes, conduïdes pel director de la col·lecció, segueixen guions d'estructura idèntica: una conversa orquestrada en sis parts que recorre cronològicament l'itinerari de cada un dels mestres. La introducció, fins al període de formació, va seguida de cinc seccions que fan servir el fil conductor de l'obra construïda, tres de les quals es destaquen en cada secció, com a fites del recorregut biogràfic.

 

mi área privada