Notícies Fundación Arquia


Assignació de la I Beca en Emprenedoria Social 2017

24 OCTUBRE 2017 / EMPRENEDORIA

Els membres del jurat han valorat favorablement el projecte guanyador "Enersite", de l'arquitecte Javier Fernández Ponce, per la seva incidència positiva en l'estalvi d'energia i la reducció de la contaminació que es genera durant el procés de l'obra, a través de la incorporació d'una gamma d'elements i productes que generin energia neta per a l'autoconsum de l'obra o basats en materials biodegradables. Es tracta d'un projecte que està en una fase d'idea i els membres del jurat consideren que pot beneficiar-se enormement de la participació en el programa d'emprenedoria social, on podrà desenvolupar l'impacte social i mediambiental positiu del projecte. El perfil de Javier Fernández Ponce és el d'una persona molt creativa, cooperativa i emprenedora, amb ganes d'incorporar millores en el sector de la construcció. La seva participació en el programa aportarà energia i coneixement en el grup de persones emprenedores que compondran l'edició actual del Programa d'Emprenedoria Social.

Han obtingut menció a la I Convocatòria, els projectes següents:

Mencions:

 “Light, gamificamos la sostenibilidad”, de Santiago Jiménez Cortés i Carlos María Rosety Alonso.

 “Simbiosis”, d'Irati Ezeiza Karrera i Ízaro Ezeiza Karrera.

 

En breu, es podrà consultar l'acta del jurat de la convocatòria i obtenir més informació en l'apartat corresponent a la convocatòria actual.

La nostra més gran enhorabona a Javier Fernández Ponce per haver aconseguit la beca.

La I Convocatòria de la Beca en Emprenedoria Social ha estat organitzada per la Fundación Arquia en col·laboració amb Barcelona Activa, amb l'objectiu de fomentar i donar suport a la creació d'iniciatives empresarials que tenen com a objectiu aconseguir una incidència positiva en la societat, que resolgui problemes actuals de la població, des d'una vessant social o mediambiental.

El nostre agraïment i les nostres felicitacions a tots els participants per l'alt nivell dels projectes presentats.

 

 

mi área privada