• Páginas:
  • <<
  • 1
  • >>

Notícies Fundación Arquia

Activitats de tardor de la XI BEAU – 30 de novembre de 2011

24 NOVIEMBRE 2011 / FUNDACIÓ

Segueixen les activitats de la XI BEAU. El proper 30 de novembre de 2011, podeu assistir, a les 13:00 h, a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura i Geodèsia de la Universitat d'Alcalá, a la presentació dels PFC premiats de Mª Asunción Ibáñez Roselló i Gustavo Vítores Lemos. La conferència la presidirà Magen arquitectos

 


Descàrrega gratuïta d'arquia/tesis 01 “La Lección de las Ruinas”, Alberto Ustárroz

23 NOVIEMBRE 2011 / FUNDACIÓ

Ja està disponible per als usuaris FQ la descàrrega gratuïta en PDF de la publicació arquia/tesis 01 ‘La lección de las ruinas. Presencia del pensamiento griego y del pensamiento romano en la arquitectura’, d'Alberto Ustárroz.

Lliçó que recull la particular relació que l'arquitectura, com a pensament i pràctica, ha establert amb les ruïnes, és a dir, amb fragments del seu passat grec i romà: un passat que constitueix la medul·la de la tradició arquitectònica. 


Activitats de tardor de la XI BEAU – 23 de novembre de 2011

18 NOVIEMBRE 2011 / FUNDACIÓ

Continuen les activitats de la XI BEAU. El proper 23 de novembre de 2011, podeu assistir, a les 13:00 h, a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura i Geodèsia de la Universitat d'Alcalá, a la presentació dels PFC premiats d'Anna Prats Subiranas i Amaya Roca Rivero. La conferència la presidiran Josep Camps i Olga Felip. 

A més, a l'Aulario de la Arquería de Nuevos Ministerios, a les 18:30 h, es presentaran les obres premiades, amb la participació d'Alberola / Díaz Mauriño / Martorell, Toni Gironès i Eduard Bru. Seguirà l'activitat 'Aproximación crítica', amb Andrés Cánovas i que moderarà Joaquín Sabaté.


Convocatòria de la VIII BIAU

11 NOVIEMBRE 2011 / FUNDACIÓ

S'ha iniciat la convocatòria de la VIII Biennal Iberoamericana d'Arquitectura i Urbanisme, que se celebrarà el setembre de 2012 a Cadis.


mi área privada