Notícies arquia / filmoteca


Process, a way of thinking – Glenn Murcutt a arquia/filmoteca

18 JUNIO 2014 / FILMOTECA

'I am talking about the conservation of materials, the conservation of land, the keeping of old growth forests, the understanding of how we might be able to find a sustainable building.' Paraules de Glenn Murcutt com a presentació de la seva classe magistral.

No està a l'abast de tothom poder gaudir de la Glenn Murcutt International Architecture Master Class que ofereix anualment Glenn Murcutt i de la qual participants de seixanta-cinc països comenten que va canviar la seva perspectiva de l'arquitectura i de la vida.

arquia/filmoteca us ofereix la conferència que Glenn Murcutt, arquitecte guardonat amb el Premi Pritzker l'any 2002, va pronunciar a la Sala d'Actes del COAC l'any 2006.

L'audiovisual recorre l'exposició realitzada al COAC sobre l'obra de Glenn Murcutt, arquitecte australià guardonat amb el Premi Pritzker l'any 2002. Posteriorment, Oscar Tusquets presenta la figura de Glenn Murcutt, a partir d'anècdotes que mostren l'enfocament de la professió d'aquest arquitecte, amb un estudi molt reduït, sense secretària, sense pàgina web, correu electrònic ni ordinador, ja que prefereix passar el temps sobre el tauler, demostrant-nos que un altre tipus de gran arquitecte és possible, amb un mode de vida i d'afrontar les seves obres que difereix, en gran manera, d'altres grans arquitectes. Finalment, Glenn Murcutt ens introdueix a les seves obres i la seva arquitectura.

Podeu veure la conferència a arquia/filmoteca en aquest enllaç.

 

 

mi área privada