Notícies arquia / filmoteca


Ray Kappe: California Modern Master - Forty Years of Modular Evolution a arquia/filmoteca

09 JULIO 2014 / FILMOTECA

Aquesta setmana us proposem un film sobre Ray Kappe, arquitecte conegut per la seva arquitectura residencial a Los Angeles. Les seves obres continuen explorant els principis de l'arquitectura originalment plantejats per l'obra de Richard Neutra, Rudolph Schindler i altres, en la primera part del segle XX. A partir de principis modulars, la utilització de materials naturals i la recerca de l'adaptació al clima local, Ray Kappe realitza una arquitectura que respira modernitat i connecta amb la natura.

L'audiovisual explora les idees de Kappe sobre la seva obra residencial, començant amb una visita a la casa en el vessant d'una muntanya que va construir per a la seva família l'any 1967, i traça la trajectòria de la seva carrera, que el condueix als habitatges prefabricats que va dissenyar per a LivingHomes el 2006-2007.

I've always sought out the edges, the views, and a feeling of expansiveness. Ray Kappe

A controlled explosion of space, the house spills out over multiple levels, intersected by vertical plans of glass, wood, and concreti. Natural light pours in through floor-to-ceiling windows. In all directions there are views of the lush hillsides. The space and materials—and the light and the setting—all somehow act in perfect union. Dwell. Podeu llegir tot l'article i veure les fantàstiques fotografies de João Canziani de l'habitatge de Ray Kappe a Rustic Canyon a http://www.dwell.com/house-tours/article/ray-kappe-designed-multilevel-house-los-angeles i aquí disposeu de més imatges: http://www.latimes.com/home/la-hm-ray-kappe-house-photos-photogallery.html

Podeu visualitzar-lo aquí: http://fundacion.arquia.es/gl/mediateca/filmoteca/Documentales/Detalle/23

Si us voleu registrar com a usuari FQ acreditat per poder accedir a la visualització, feu clic aquí.

 

mi área privada