Notícies arquia / filmoteca


‘Plan of the City’ a arquia/filmoteca

10 DICIEMBRE 2015 / FILMOTECA

‘Plan of the City’ a arquia/filmoteca

“Plan of the City” és un film innovador que combina l'animació amb actors reals. Concebut i dirigit per Joshua Frankel, comença tractant sobre l'arquitectura de la ciutat de Nova York i després s'enlaira cap a l'espai i es resitua a Mart. Els efectes visuals són el collage animat combinat amb el rodatge d'acció real, elements animats, il·lustracions i fotografies tractades, incloent-hi imatges preses pel robot espacial Spirit and Opportunity des de Mart, que el laboratori Jet Propulsion de la NASA va posar a l'accés del públic general.

“Plan of the City” va ser creada en col·laboració amb el compositor Judd Greenstein i NOW Ensemble, una orquestra de cambra d'indie clàssic molt aclamada. L'orquestra, incloent-hi Greenstein, apareixen a l'audiovisual com a actors dins de l'escenari animat.

La música de l'audiovisual és la peça de Greensteins “Change”, interpretada per la NOW Ensemble. “Change” i “Plan of the City” es van crear en paral·lel, i cadascun expressa la seva pròpia intenció artística, alhora que es completen entre ells.

El film es va presentar amb la música interpretada en directe, a Le Poisson Rouge, a la ciutat de Nova York, el maig de 2011, i actualment, s'està produint l'òpera A Marvelous Order.

 

 

mi área privada