Notícies arquia / filmoteca


‘Rotterdam 2040’ a arquia/filmoteca

03 FEBRERO 2016 / FILMOTECA

Rotterdam 2040 és un audiovisual sobre el futur de la ciutat que parteix del principi del seu director, Gyz La Rivière, que no es pot mirar cap endavant sense tenir en compte el passat. En 92 minuts, l'audiovisual, més semblant a un videoclip que a un documental, ens proporciona una experiència intensa de Rotterdam. A través dels arxius de la ciutat, animacions, música local, anècdotes i entrevistes del passat i del present, es reconstrueix la història de Rotterdam des d'abans dels bombardejos de la Segona Guerra Mundial fins a l'època actual, i investiga sobre el seu desenvolupament fins a l'any 2040 (100 anys després dels bombardejos i en el 700è aniversari de la ciutat).

La Rivière tria l'opció d'exposar la seva visió personal, que en alguns casos pot semblar radical o absurda, i no recorre a una anàlisi amb experts sobre el tema.

Malgrat que Rotterdam 2040 tracta sobre l'arquitectura i la renovació urbana, en realitat és un audiovisual sobre persones. L'experiència subjectiva dels futurs habitants de la ciutat determina la galeria de propostes per al futur.

Més informació sobre l'audiovisual a: www.rotterdam2040.nl.

Accediu a la seva visualització a: http://bit.ly/1pzaj8z.

 

 

mi área privada